یکشنبه 15 دی 1398 3359

بنیاد خیّرین مدرس

هدف از تأسیس "بنیاد غیر دولتی خیّرین مدرس" ارتقای سطح علمی دانشگاه با استفاده از خیّرین فعال در این حوزه است و بر اساس نظر اعلام شده از سوی هیات امنای این بنیاد، شناسایی و ساماندهی کمک‌های خیّرین در داخل و خارج کشور، بازوی تحقق این هدف خواهد بود. همچنین فعال‌کردن افراد نیکوکاری که دغدغه مسائل علمی و دانشگاهی را دارند، یکی از ابزارهای "بنیاد خیّرین مدرس" برای رسیدن به چشم‌اندازهای علمی کشور است.

بنیاد خیّرین مدرس
بنیاد خیّرین مدرس با بهره گيري از توانمندي هاي مادي و معنوي خيّرين و تشويق و ترغيب توانگران و نيك انديشان در تقويت و گسترش زير ساخت هاي آموزش عالي می کوشد و به منظور رشد و شكوفايي استعدادهاي جوانان ايران اسلامي و اعتلای علمی فرهنگی دانشگاه تربیت مدرس قدم بر می دارد.
اساسنامه بنیاد خیّرین مدرس در 14 شهریورماه 95 تصویب شد و اين بنياد از بهمن ماه سال 97 به صورت رسمي كار خود را آغاز کرد. نخستین گردهمایی بنیاد خیّرین مدرس نیز 18 ارديبهشت ماه 98 با حضور جمعي از خیّرین در سالن اجتماعات شهید مطهری دانشگاه برگزار شد.

محورهای فعالیت بنیاد خیّرین مدرس
بنیاد خیّرین مدرس با هدف اشاعه و گسترش فرهنگ اسلامي وقف در جامعه و خیرات، مبرات و سایر حمایت‌ها و کمک‌های مالی و غیرمالی خیّرین در حوزه علم، فناوری و نوآوری در دانشگاه در 6 محور شامل؛ تامین هزینه، تجهیز، احداث/مشارکت، وقف/اهداء، خدمات و سایر موارد به ارائه خدمات می پردازد.

1- تأمین هزینه؛

• تأمین هزینه تحصیلی دانشجویان (دانشجویان مناطق محروم- دانشجویان بی بضاعت- دانشجویان استعداد درخشان) تأمین هزینه پروژه پژوهشی (هزینه مواد- هزینه خرید دستگاه و تجهیزات- هزینه خرید خدمات)
  • تأمین هزینه پروژه پژوهشی فرادکتری، تأمین هزینه انتشارکتاب/ مجله
  • تأمین گرانت های تحقیقاتی، تأمین مالی هزینه های جاری دانشگاه
  • تأمین مالی مقرری ماهانه دانشجویان

2- تجهیز؛

• تجیز خوابگاه
  • تجهیز آزمایشگاه تحقیقاتی
  • تجهیز واحد پژوهشی
  • تجهیز کلاس
  • تجهیز سالن ورزشی

3- احداث/ مشارکت؛

• احداث/ مشارکت آزمایشگاه تحقیقاتی
  • احداث/ مشارکت ساختمان دانشکده،
  • احداث/ مشارکت ساختمان کلاس
  • احداث/ مشارکت ساختمان سالن ورزشی
  • احداث/ مشارکت واحد پژوهشی
  • احداث/ مشارکت ساخت بنا برای پارک/ مرکز رشد/ شرکت های دانش بنیان،
  • احداث/ مشارکت ساخت بنا در اراضی دانشگاه برای خوابگاه
  • احداث/ مشارکت ساخت مزرعه، دامداری و مرغداری برای دانشکده کشاورزی

4- وقف/اهداء؛

• وقف/اهداء امکانات و تاسیسات درآمدزا هم راستا با فعالیت های دانشگاه (داخل و یا خارج از کشور)
  • وقف/اهداء ساختمان برای ایجاد خوابگاه
  • وقف/اهداء زمین برای ساخت خوابگاه، کتابفروشی، بنا برای پارک/ مرکز رشد / شرکت های دانش بنیان
  • وقف/اهداء ماشین آلات کشاورزی، وسیله نقلیه(سواری- مینی بوس- اتوبوس)، کارخانه یا کارگاه تولیدی وقف/اهداء مزرعه- دامداری و مرغداری برای دانشکده کشاورزی

5- ارائه خدمات؛

• تدریس برای دانشگاه
  • راهنمایی برای دانشگاه
  • مشاوره برای دانشگاه
  • مدیریت برای دانشگاه

6- سایر موارد؛

• اجاره ساختمان برای رفع نیازهای دانشگاه (خوابگاه)
  • واگذاری امکانات- تاسیسات - مستحدثات برای بهره برداری علمی و فرهنگی
  • ایجاد بورس های تحصیلی و پژوهشی برای دانشجویان از کشورهای اسلامی

هیات موسس:

اعضای هیات امناء:
اعضای هیأت امنای «بنیاد خیّرین مدرس» متشکل از حجت الاسلام سید محمدحسن ابوترابی‌فرد، دکتر محمدتقی احمدی، مهندس حبیب‌الله بوربور، دکتر جعفر توفیقی، دکتر ابراهیم عزیزی، دکتر محسن محمدزاده و دکتر سیدعباس موسوی است.

اعضای هیات مدیره در دوره اول:
محسن محمدزاده – غلامرضا خاکسار – محمد کاظم شیخ الاسلامی – علی یزدیان – یعقوب فتح الهی به عنوان اعضای اصلی و فریبا گنجی و محمد مهدی سپهری به عنوان اعضای علی البدل.
عباس عصاری بازرس اصلی و فرزین نصیری بازرس علی البدل.

مسئولان اجرایی:
محسن محمدزاده (رییس هیات مدیره)، یعقوب فتح الهی (نایب رییس) محمد کاظم شیخ الاسلامی (مدیر عامل) و غلامرضا خاکسار (خزانه دار).

ارتباط با بنیاد خیرین مدرس:

• دفتر بنیاد خیرین مدرس در طبقه همکف سازمان مرکزی دانشگاه واقع شده است.
  • تلفن: 82884400
  • سامانه پیامکی: 500012182884400
  • آدرس ایمیل: bonyad@modares.ac.ir
  • شماره حساب: 143389049